до 65 % намаления тази седмица
до 65 % намаления тази седмица

Условия за връщане

Условия за връщане

След направената заявка и осъществено плащане на стойността на продукт, Потребителят няма право да се откаже от Договора за продажба.

“Електронният магазин” НЕ ПРИЕМА обратно връщане на стока, получена и приета от Потребителя с опция "преглед и тест", чрез обратно изпращане до офис на куриерска фирма.

Рекламация на потребителска стока или претенции за повреда по време на доставката, може да се предявяват до 2 дни от доставката на стоката. За рекламация може да се счита несъответствие на получения с описания продукт като качество, размер или дефект. Ако в рамките на този срок, не бъдат подадени, докладвани и доказани щети пред “Електронният магазин” , “Електронният магазин” не носи отговорност за подмяна и възстановяване на повредения продукт и не се стартира процедура за изпълнение на рекламация или връщане на продукт.

“Електронният магазин” приема рекламации на закупени стоки и информира, чрез имейл своевременно клиента за всяко решение, относно подадена рекламация. За изпълнение на рекламацията потребителят трябва да изпрати всички документи и доказателства, установяващи несъответствието на стоката с договореното. Доказателства за повреда могат да бъдат само видео и снимков материал. Изпращането им става, чрез съобщение на имейл адрес: sales@tendeno.com.

Повреда на стока, поради невнимание при използването и или случайни обстоятелства не може да бъде предмет на рекламация.

Потребителят носи отговорност за намалената стойност на стоката, причинена от изпробването й, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто функциониране, както и когато упражнява право на отказ от договора и е повредил стоката поради невнимание.

За обратно връщане на стока, заплатена чрез наложен платеж, получена и приета от Потребителя с опции "преглед" и "тест" е необходимо да се свържете с нас до 2 дни, след получаването на продукта чрез онлайн поддръжката в сайта или да изпратите съобщение на имейл адрес: sales@tendeno.com, за да Ви бъде предоставен точен адрес за връщане на продукта.

Всички разходи по връщане на продукта са изцяло за сметка на Потребителя!

Връщаната стока или продукт, трябва да бъде неизползвана/н и в същият вид, в който сте го получили. Също така трябва да е в оригиналната опаковка и без следи от използване. За използване не се счита тестван продукт.

Замяна на получена стока, с основание за рекламация НЕ МОЖЕ да се осъществи.

Възстановяване на платени суми се извършва, след като стоката е пристигнала обратно в склад на "А и Т - тим" ООД, бил е извършен физически контрол и е одобрена рекламация.

Суми се възстановяват само по банков път по предоставена от Потребителя банкова сметка в 14-дневен срок от възникване на основанието за възстановяване.

Когато потребителят е длъжен да върне стоката (при отказ от договора или при рекламация), „Електронният магазин“ може да задържи възстановяването на сумата до връщане на стоката.

Движението на връщаната стока се контролира чрез проследяващ номер, предоставен от "ПОТРЕБИТЕЛЯ" на имейл адрес: sales@tendeno.com.